Call of Duty: Black Ops vychádza zajtra, kúpiť sa dá už dnes

0
1473

Jedna z najočakávanejších počítačových hier tohto roka prichádza nejaký čas pred Vianocami na náš trh a to presne už zajtra. V priebehu dneška budú mať obchody naplnené zásoby a zajtra, prípadne už dnes začnú s rozposielaním predobjednaných kusov v predstihu. Je až neuveriteľné, ako veľmi sa mnohí hráči na túto hru tešia.

Video z Laoského pralesa, misia kampane jedného hráča

Call of Duty je sama o sebe známa séria, ktorá nám predviedla kvalitné bojové scény z bojov 2. svetovej vojny aj za stranu Rusov, aj Američanov. Celkovo sme sa dočkali už 6 kvalitných vydaní hry Call of Duty, pričom tretí diel vôbec nebol vytvorený pre majiteľov počítačov, ale len pre Playstation 2 a Xbox 360. Tým séria veľmi sklamala skalnú väčšinu fanúšikov hry. Štvrtý diel Call of Duty zasadený do tajných bojov na rôznych miestach sveta zas priniesol niekoľko noviniek. 5 a 6 boli opäť zasadené do rôznych období a rôznych vojnových konfliktov. Hoci len nedávno vyšiel Medal of Honor, hra, ktorú sme si aj vyskúšali a páčila sa nám, od zajtra mu bude konkurovať COD BO a vyhliadky má naozaj podľa predbežných odhadov naozaj dobré.

Dá sa objednať už dnes:
Verzia hry pre PC za 41,99 €
Alebo prípadne ešte verzie pre konzoly
Playstation 3 a
XBOX 360 .
Okrem nich vychádza verzia aj na Wii a otázkou času je aj verzia hry pre mobilné telephony. V štýle Black Ops sa tiež vyrábajú špeciálne herné klávesnice, myšky a dokonca aj “kit” obaly na Wii.

Pri sledovaní porovnávačov cien na webe ide pritom o jedny z najlacnejších hier v eshope s dlhoročnou tradíciou a správnym prístupom. Porovnávačom cien pritom neradno dôverovať. Neraz sa v nich skrýva zámerný omyl na strane predávajúceho, keď niečo iné ponúka pod iným názvom. Dnes však pri správnom sledovaní sa naozaj ceny u iných predajcov pohybujú vo väčšine vysoko nad tituly uvedené vyššie.

Sniper Video

Multiplayer video