Assassin’s Creed IV Black Flag a edícia lebky so zaujímavým obsahom

0
1478

Na najnovšie vydanie počítačovej hry Assassin’s Creed čakalo naozaj veľa hráčov. Veľký ošiaľ sa dá pritom merať na ošial podobný pred vydaním hry Grand Theft Auto V, a určite prekonáva očakávanie Starcraft II, či Diablo III. Assassins sa vás totiž dotkne aj vtedy, keď to nechcete. Fanúšika tejto série spoznáte ľahko. Stačí spomenúť názov hry a rozjasní sa mu deň (otestované). Najnovšie vydanie hry sa príbehovo odohráva v karibskom prostredí roku 1715, kedy kolonizácia Ameriky pomaly spomaľuje, lebo kolonizovať a vykrádať už pomaly nie je čo. Karibik samotný však ponúka mnoho príležitostí na misie, boj, a získavanie cenných skúseností hráča. Dokonca sa z vás stane aj kapitán pirátskej lode. Pre hráčov je pripravený úžasný svet vo výnimočne spracovanom bohatom svete, výborného engine a prostredia, ktoré má hráča naplno vtiahnuť a nepustiť.

Assassins Creed IV Edice lebky

Špeciálna edícia lebky
Všetky obchody predávajú najnovší Assassins Creed s úspechom. Dokonca je hneď niekoľko verzií, aj pre rôzne platformy, či už počítač, alebo konzoly. K nám sa do rúk dostala vylepšená Scull edition (Edícia lebky), ktorá je balená v kovovom obale s grafikou, artbook knižkou, vrátane soundtracku, dvoch kariet litografii a samozrejme zamotná hra Assassins Creed Black Flag.
+ ďalšie bonusy v samotnej hre ako bonusové misie Hidden mystery a Sacrificed secrets a k tomu bonusový predmet Captain kenway’s legacy len v tejto edícií.

Assassins Creed IV Edice lebky

Hra vyžaduje internetové pripojenie a registráciu na online hernom systéme Ubisoft Uplay. Viac fotografií nájdete na našom Facebooku už dnes. Táto špeciálna edícia hry sa pohybuje cenovo do 60 EUR a ide o na všetkých miestach časovo obmedzenú ponuku. Tá naša je z Gameexpres.sk.