Apple vraj odhalí svoj iPhone 4G (znova)

0
1465

Technology: Apple iPhone 3GApple vraj už o pár dní predstaví iPhone 4G a tentoraz sa už verejnosť dozvie všetko na poriadok. A všetci sa budú robiť že vidia super novinku, budú otvárať ústa a prekvapene zízať. Prečo? Ak ste čítali zaujímavé postrehy na serveri Slovenciny.Com, tak viete, ak nie, tak neviete. To jedného dňa zamestnanec Apple mal technológiu 4G prototypu schovanú v upravenom 3G iPhone. Lenže čo náhoda chcela, ožran ho v krčme zabudol.

Tento prototyp sa však dostal k nejakému nálezcovi a ten keď si všimol, čo vlastne našiel, predal ho jednej stránke, ktorá spravila podrobný náhľad a veľký humbuk bol na svete.

Veľké tajomstvo sa odhalilo, niekto si zarobil, iní získali rekordné návštevy a naštvali Apple. Ale to sa chovalo akoby sa nič nedialo, ale predsa len sa pohli až po čase a šli na to právne…. aj keď ako sa ukázalo, na tom webe boli fotky aj rozbor ešte dlho zverejnené, akoby sa redaktori nebáli ničoho.
Nuž a čo teraz? Na konferencii Worldwide Developers Conference, ktorá sa v roku 2010 koná v San Franciscu je jasné, že Apple dorazí s niečím novým a úžasným. A my už predsa vieme, čo na tento deň pripravovali. Na tomto mieste bude predsa sústredený záujem médií, televízia, tlač, magazíny a ich redaktori, či aj bežní smrteľníci. Dá sa očakávať, že Apple zámerne vylepší „ukradnutú verziu“ o niečo ďalšie, lepšie, dizajn prerobí na nepoznanie od očakávaného a celkom sa dá predpokladať, že sa budú snažiť chovať, akoby sa nič nestalo, nikto u nich nepochybil a šlo len o omyl, ktorý nemal s výslednou verziou iPhone 4G nič spoločné. A kde je najlepšie predstaviť takú bombu ako je iPhone 4G, ak nie tu?

Treba spomenúť, že Apple zisk prerástol v minulom roku zisk gigantu Microsoft aj vďaka ich vynálezu iPad. Mimochodom to ste vedeli že trademark „iPhone“ nepatrí Applu a názov je odvodený len od iných produktov tejto „iRodiny“ veď už tu máme iTunes, iPad, iPod atď. Skutočným majiteľom iPhone je už viac rokov spoločnosť Cisco, ktorá pomenovanie iPhone už pred tým použila a je celkom možné že naďalej hodlá používať.

Video
Niekoľko nápadov od ľudí, ako by mohol nový iPhone vyzerať:

zdroj: Slovenciny.Com, IT news