Veľká knižná súťaž: Stretni Keplera! – vyhodnotenie

2
3251

Najžiadanejší krimi román súčasnosti na svete. Lars Kepler ponúka v Zmluve podľa Paganiniho nevšedný detektívny zážitok, ktorý si za pár mesiacov kúpili státisíce čitateľov na celom svete. Pridajte sa k nim a vyhrajte balíčky vo veľkej tohtotýždňovej hre „Stretni Keplera!“

Každý deň prinesieme súťažnú otázku o tomto mrazivom krimi románe, či jeho autoroch. Čím viac správnych odpovedí pošlete (každý deň počas celého týždňa), tým väčšiu šancu máte, že budete medzi vyžrebovanými / odmenenými. Na konci týždňa odmeníme dvoch z vás kompletmi Larsa Keplera: Zmluva podľa Paganiniho + Hypnotizér. Súťaž sme však predĺžili aj na sobotu a nedeľu, takže stále máte šancu sa zapojiť, ak ste tak doteraz nespravili.

A v hre je ešte extra balíček so štyrmi knihami.

Čo treba urobiť? Odpovedať správne aspoň na jednu otázku z tohto týždňa a poslať fotku reklamného panelu s ukážkou z knihy Zmluva podľa Paganiniho. (Ak sa skrátka fotografia nachádza v prílohe Vášho emailu, ste automaticky zaradení aj do tejto časti súťaže.) V Bratislave a v Košiciach nájdete tieto reklamné panely, tzv. citylighty, na vyše 160 miestach: na zastávkach MHD, popri cestách, na frekventovaných miestach ap. Stačí sa pozorne dívať, odfotiť takýto reklamný panel a poslať nám. Alebo môžete niekoho požiadať, aby pre Vás túto propagáciu knihy odfotografoval.

Výherca získa extra balíček 4 kníh:

  • Zmluva podľa Paganiniho
  • + Hypnotizér
  • + Kniha duší
  • + Temnejšia stránka

1. súťažná otázka, ktorá bola na PONDELOK:

Ako sa volá hlavný hrdina Keplerových detektívok, kriminálny komisár? (Nápoveda v anotácii)

2. súťažná otázka, ktorá bola na UTOROK:

Vďaka čomu údajne získal Paganini svoje jedinečné schopnosti? (Nápoveda v ukážkach stránok)

3. súťažná otázka, ktorá bola na STREDA:

Ako sa v skutočnosti volá autor najžiadanejšieho krimi románu súčasnosti, Lars Kepler? (Nápoveda v infe o autoroch)

4. súťažná otázka na ŠTVRTOK:

Koľko kníh Zmluvy podľa Paganiniho sa po vydaní vo Švédsku predalo už za pár mesiacov? (Nápoveda v článku o Keplerovi)

5. súťažná otázka, ktorá bola na PIATOK:

Šéfa oddelenia súdneho lekárstva Nilsa Ǻhléna všetci prezývajú Nålen. Čo to v preklade znamená?  (Nápoveda v ukážkach stránok v kapitole Nålen)

6. súťažná otázka, ktorá bola na SOBOTU a NEDEĽU:

Napíšte nám 5 kníh v poradí od prvej najlepšej op piatu najlepšiu, ktoré ste za svoj život čítali. K tomu skúste aj pridať dôvody, prečo sa tieto knihy stali vašimi najobľúbenejšími.

Správne odpovede posielajte na emailovú adresu: redakcia @zaujimavosti.net a do predmetu nezabudnite napísať „KEPLER„. Momentálne máme u nás aktívne spolu tri súťaže a je nevyhnutné, aby pre ich odlíšenie bol uvedený správny predmet.

 

UKONČENIE SÚŤAŽE a VYHODNOTENIE: Vylosovaní výhercovia súťaže sú nasledovní. Balíčky kníh Larsa Keplera: Zmluva podľa Paganiniho + Hypnotizér získavajú Tatiana Kubašová z Trenčína a Emília Sviteková z Kysuckého Nového Mesta. Výherkyňou balíčka štyroch kníh je Kristína Lipovská z Bratislavy. Výhercom gratulujeme a partnerovi ďakujeme za spoluprácu.

Comments are closed.