Tip na knihu: Fenomén Tajomstvo-The Secret

0
1525

Peniaze sú magnetická energia a my sme magnet, ktorý k sebe dokáže pritiahnuť všetko: cez symboly premietajúce sa v našej mysli. Kniha Tajomstvo-The Secret sa stala takou mimoriadne populárnou práve vďaka odhaleniu spôsobu, ako sa stať silným magnetom. Vďaka zákonu príťažlivosti dokážeme zmeniť naše vzťahy alebo ovplyvniť svoje zdravie. V týchto dňoch sa predala kniha Tajomstvo-The Secret s poradovým číslom 100.000!

Iba málo kníh dosiahne na Slovensku taký úspech ako Tajomstvo-The Secret od Rhondy Byrneovej. Takýchto úspešných kníh možno na Slovensku spočítať na prstoch jednej ruky, no isté je, že zákon príťažlivosti hľadáme neustále, aby sme mali krajší a lepší život.
Kniha Rhondy Byrneovej vyšla v slovenčine pred štyrmi rokmi, no záujem o ňu neklesá ani po rokoch. Po prvý raz totiž spojila fragmenty Veľkého tajomstva a učí, ako tajomstvo používať v každodennom živote. Kniha prináša pôsobivé príbehy o tom, ako poznanie Tajomstva pomohlo zbaviť sa chorôb, získať bohatstvo, prekonať prekážky a dosiahnuť veci, ktoré by mnohí považovali za nemožné. Práve preto je kniha Tajomstvo-The Secret taká úspešná vo svete, aj na Slovensku a jej predaj presiahol číslo 100.000.
Ako píše Rhonda Byrneová, „vo svojich rukách držíte Veľké tajomstvo…Prahli po ňom mnohí. Po stáročia ho podávali ďalej, ukrývali, strácali, kradli a kupovali za obrovské sumy peňazí. Dávnym Tajomstvom sa dali viesť mnohé významné osobnosti našich dejín: Platón, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein… a vynálezcovia, teológovia, vedci a slávni myslitelia. Teraz je Tajomstvo odhalené celému svetu.“