Predplatné časopisov a magazínov, prehľad a miesta

0
3720

Po článku o doručovaní a nedoručovaní poštárky v jednej dedinke pri Bratislave, ktorý tu odznel pred pár dňami, či skôr hodinami sa hodí možno spomenúť niekoľko magazínov a zaujímavého čítania, ktoré si môžete predplatiť. Veď priznajme si to, že ak niečo príde do schránky a je to vaše, máte z toho radosť. Pokiaľ to nie sú nedoplatky a výhražne listy, pochopiteľne. Každý z nás má určitú radosť, najmä ak mu neujdú informácie a obľúbené prílohy ako krížovky, či darčeky. Predplatitelia majú často určité výhody a mimochodom, dnes si už všetky predplatné môžete objednať a zaplatiť aj cez internet. Pozrel som sa na niekoľko známych periodík, medzi ktorými si azda každý nájde niečo zaujímavé. V podstate ide aj o zaujímavý darček. Napríklad ak chcete potešiť rodičov, staré mamy, alebo bratov, sestru, susedku, či bývalého. Predplaťte im ich čítanie, pritom nemusia vedieť, od koho to je, no ako pravidelné prekvapenie je to milé. Len pozor, aby nebola na mieste adresáta poštárka, ako tá z článku nedávno. Pri predplatení sa dajú často využiť rôzne akcie a vyhrať zaujímavé ceny. Ozaj, časopis, ktorý využívate pri podnikaní, sa dá odpočítať z daní. Upozorňuje na to aj prvý z uvedených príkladov. Samozrejme, magazíny ako sú Zaujímavosti. alebo ZN.SK máte stále bezplatné.

SME
Z Petit Press si môžete objednať predplatné denníka SME, SmeŽeny alebo TV oko. TV oko je napríklad jedno z najlacnejších predplatných u nás.
http://predplatne.sme.sk/
MY si môžete predplatiť podľa regióna na tomto odkaze: http://www.mynoviny.sk/predplatne-633.aspx

Pravda
Denník Pravda sa dá predplatiť a predplatiteľský formulár poskytuje naozaj bohaté možnosti údajov pre firmy, alebo súkromnú osobu.
http://predplatne.pravda.sk/Predplatne.aspx

7 plus, s.r.o.
U 7 plus, s.r.o. je možné predplatiť viacero časopisov pre ženy, bežné čítanie ale aj pre najmenších. Sú to Báječná žena, Brejk, Šarm, Plus jeden deň, Ohník, Plus 7 dní, Poľovníctvo a rybárstvo, Záhradkár, Bobík, mamina, EMMA, Dobré jedlo, Včielka, Zornička prípadne iné.
Všetky nájdete na odkaze: http://www.pluska.sk/predplatne/

EcoPress, a.s.
Z vydavateľstva ecopress si môžete predplatiť periodiká ekonomického, bussiness, športového aj odborného zamerania. Sú to Hospodárske noviny, Stratégie, Svet 2011, Daňový sprievodca 2011, diabetik, Sestra, Horeca magazine, Run, Zdravotnícke noviny a ďalšie.
Ich prehľad nájdete na: http://data.hnonline.sk/predplatne/

Ringier
Ak sa vám zachcelo bulváru, či „náučného“ čítania pre ženy, máte bohaté možnosti aj v Ringieri. Život, Eva, Nový čas, Nový čas pre ženy, IN a GEO (poskytujú aj študentské zľavy). To všetko je dostupné na odkaze: http://www.ringier.sk/objednajtesi

.týždeň
Aj .týždeň je možné si predplatiť na stránkach: http://www.tyzden.sk/predplatne.html#tab=klasicke-predplatne

PC revue a Quark
IT technológie a novinky sú žiadané a preto niet divu, že sa nášmu najlepšiemu magazínu darí až na toľko, že po hlavnom meste vylepilo obrovské billboardy plné zaujímavých noviniek, súťaží a s propagáciou predplatného. Na výber z hlavného titulu PC REVUE je možnosť objednať aj s prílohou DVD ale aj bez nej. Okrem PC revue je aj v ponuke časopis Quark, ktorý svojho času výrazne podporoval časopis Fifík.
Objednať a viac informácií získať môžete tu: http://www.itnews.sk/tituly/pc-revue/predplatne

Architektúra a stavebníctvo
Časopis pre odborníkov v oblasti technológie stavieb a architektúry nesmie v tomto prehľade chýbať. Podobných časopisov je viac, preto ak chcete konkrétny, skúste ho vyhľadať. Odpusťte preto, že tu uvádzam len jeden príklad:  http://www.eurostav.sk/clanok/predplatne

Magnet Press
Prekvapivo naozaj bohatá ponuka zábavných časopisov na vás čaká v Magnet Press. Pri vymenovaní všetkých by sme tu mali veľa čítania, preto stačí spomenúť aspoň: Gender, XB-1, Toy Story, Bakugan, Playboy, špeciál Maľovanie ihlou, Moje zahrádka, Můj pes, Fantázia, Katolický týdeník, Modelár a mnoho ďalších.
Viac info na:  http://predplatne.magnetpress.sk/

Biker
Radi bicyklujete? Pre tých, čo viac než len radi, sú určené časopisy ako je napríklad tento tu. Viac informácií na stránkach o predplatnom:  http://www.bikermag.sk/predplatne

Eurotelevízia
Veľká stálica, ktorá je predplatená v mnohých našich domácnostiach a zároveň prinášajúca novinky z oblasti filmu a celebrít sa predplaťuje za 40 € na celý rok. Môžete tak spraviť vyplnením formulára tu. http://www.bauermedia.sk/casopisy/eurotelevizia/predplatne/

Bára
Vyšívanie a ručné práce boli kedysi súčasťou viacerých časopisov stálych značiek. Niečo sa objavilo občas aj v takých ako Deti a móda, výnimočne v Burde. Dnes sa vyšívanie objavuje viac menej v bežne menej známych periodikách, medzi tie známejšie patrí česká Bára.
Viac info na: http://www.bara.sk/bara/4-PREDPLATNE

Urob si sám
Kým chlipník si pod týmto názvom predstaví niečo iné, každý správny chlap a zručný majster vie, že ide o zaujímavý časopis, ktorý ponúka mnoho tipov, návodov ale aj ukážok prác doma aj v záhrade.
Viac informácií o predplatnom a variáciách časopisov tematiky na: http://www.casopisuss.sk/web/sk/predplatne/

Voyage
Nie príliš známy, ale celkom zaujímavý magazín o cestovaní prinášajúci niekoľko tipov na miesta, cestopisy, novinky v oblasti cestovného ruchu a ďalšie rubriky.
Predplatiť je možné cez formulár:  http://www.voyagemagazin.sk/magazin/predplatne/

Všetko na jednom mieste – Slovenská pošta, a.s.
Alebo ak chcete rovno a viac periodik, máte možnosť vec vybaviť priamo cez poštu. Na odkaze nižšie nájdete prehľad necelých 500 slovenských a 800 zahraničných periodik. Je celkom zaujímavé si predplatiť americké noviny domov na Slovensko, ale aj to je možné.
Prehľad všetkého na: http://www.posta.sk/sluzby/predplatne-novin-a-casopisov