Obzrite sa. Sleduje vás! Lars Kepler predstavuje očakávaného Stalkera

0
4552

Lars Kepler sa vracia v plnej sile a jeho príbeh vás opäť poriadne napumpuje adrenalínom! Autor bestsellerov Hypnotizér, Zmluva podľa Paganiniho, Svedkyňa ohňa a Uspávač prichádza s knihou, od ktorej neodtrhnete zrak! Stalker. Keď dostala polícia čudné krátke video zachytávajúce ženu v okne jej bytu, netušili, ako to prijať. Čo s tým robiť… Je to iba provokácia? Hlúpy tínedžerský žart? Video odložili a ďalej sa ním nezaoberali. Teda až do chvíle, keď tú ženu našli brutálne zavraždenú s bodnými ranami väčšinou priamo do tváre…

Pozrite si slovenský TRAILER k trileru STALKER:

Viac o trileri STALKER:
Na e-mailovú adresu Úradu kriminálnej polície prišlo video. Niekto sa vkradol do záhrady rodinného domu a tajne nakrútil ženu cez okno.
Na ďalší deň sa našlo jej telo, zomrela na následky rezných a bodných rán. Polícia dostala ďalšie video, ale neobsahovalo nijaký záchytný bod, podľa ktorého by bolo možné ženu identifikovať. A potom už bolo neskoro.

Kepler StalkerBjörn Kern našiel doma surovo zavraždenú manželku Susannu a utrpel takú ťažkú psychickú traumu, že vyupratoval celý dom a mŕtvu uložil do postele. Možno videl nejaký dôležitý detail, ale bol v akútnom šoku a policajti ho nemohli vypočuť. Vyšetrovatelia pri pátraní po sériovom vrahovi povolali na pomoc psychiatra a psychoterapeuta Erika Mariu Barka a ten uviedol Björna do hypnotického stavu. Lenže to, čo mu muž v hlbokom tranze porozprával, spôsobilo, že Erik sa rozhodol polícii klamať… Joona Linna je zatiaľ vyše roka nezvestný a všetci sa už zmierili s tým, že sa nikdy nevráti. Saga Bauerová však nájde dôkaz, že Jurek Walter, ktorý Joonovi poriadne zamiešal v živote kartami, je naozaj mŕtvy a tak sa vydáva Joonu hľadať. Chce ho priviesť späť do polície, pretože tá je bez neho bezmocná…

 

Veľká letná krimi súťaž o 201 cien. Viac na www.topkrimi.sk.

Lars Kepler je pseudonym spisovateľskej dvojice, ktorú tvoria manželia Alexander Ahndoril a Alexandra Coelho Ahndorilová.
Meno Lars si zvolili podľa autora slávnej trilógie Millennium Stiega Larssona a priezvisko podľa významného nemeckého astrológa Johannesa Keplera. Alexander je dnes jedným z najslávnejších švédskych spisovateľov, Alexandra sa venuje literárnej kritike a je autorkou viacerých úspešných románov. Krátko po vydaní v októbri 2014 sa Stalker stal najpredávanejším románom vo Švédsku, a to aj v kategóriách e-book a audiokniha.

Viac mrazivých príbehov z drsného severu na www.severskekrimi.sk.