Darček na Sv. Valentína: aj e-kniha sa dá darovať

0
1251

Kniha je skvelý darček pre každého a ak nechcete čakať, môžete  darovať e-knihu. Bez čakania a ešte výrazne ušetríte. Áno, elektronické knihy majú nielen tú výhodu, že ich má zákazník po zakúpení prakticky okamžite, bez čakania na expedíciu, ale najnovšie možno e-knihy aj darovať. Napríklad na Valentína. A k tomu špeciálny darčekový poukaz a citát, ak to niekto nevie povedať svojimi slovami.

Možnosť darovať e-knihu spustil pred pár dňami internetový obchod s e-knihami iBux.sk. Stačí, keď má zákazník konto na danej stránke a cez špeciálny button Darovať urobí radosť konkrétnej osobe. Môže napísať osobný odkaz a dokonca nastaviť, kedy bude e-kniha odoslaná. Následne si vyberie vzhľad darčekového poukazu – romantický, narodeninový, slávnostný.
Bonusom je možnosť vybrať si citát, ktorý bude zobrazený na darčekovom poukaze. V ponuke sú známe mená ako Werich, Dostojevskij, Shakespeare, Hemingway či Kafka. Citáty o láske, priateľstve, ale aj motivačné a inšpirujúce, napríklad od Paula Coelha: „Keď niečo chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahol.“  Čoraz viac ľudí číta e-knihy na tabletoch, smartfónoch, iPadoch, ale aj notebookoch a prečo nepotešiť niekoho takýmto spôsobom? Dobrou príležitosťou je teraz Valentín…

iBux.sk pripravil akciu Darujte na Valentína e-romancu. V ponuke je stovka e-kníh s veľkými zľavami, ktoré môžu zákazníci darovať svojej láske…ak napríklad zabudli kúpiť darček a na poslednú chvíľu už nemajú čas niečo hodnotné zháňať.
iBux.sk je jeden z najväčších internetových predajcov e-kníh na Slovensku. V ponuke má takmer 2700 elektronických kníh (z toho stovky zadarmo) od 46 vydavateľov.  Najobľúbenejšími za posledné mesiace boli knihy J.Banáša, K.Tepperweina, E. Urbaníkovej a S. Larssona. iBux.sk ponúka aj dva vlastné Wooky tablety optimalizované na čítanie e-kníh a e-časopisov, ktoré v obchode predáva tiež.