Značka kávy Ebenica otvorila svoju prvú kaviareň v bratislavskom BBC1

0
2797

Ebenica Caffee and WineJedna z najlepších káv v celej Európe, pomerne mladá slovenská Ebenica, dnes otvorila svoju prvú kaviareň na Slovensku. Po zaujímavých spoluprácach s niektorými prevádzkami na Slovensku tak značka kávy otvára svoju vlastnú kaviareň pod názvom Ebenica coffee & wine v budove BBC1 (Bratislava Bussiness Center, budova 1) na Plynárenskej ulici. Záujemcovia o kvalitnú slovenskú kávu zo slovenských pražiarní si ju tak môžu vychutnať aj na novom mieste.

Slávnostné otvorenie
Štýlová kaviarnička dnes pri svojom slávnostnom otvorení prilákala niekoľko známych tvárí, prítomní boli zástupcovia značky Ebenica, nový majiteľ kaviarne, zástupca budovy a moderátorkou večera bola Soňa Mullerová, stále atraktívna a pripravená. Pred pozvaných hostí a pred médiá si neskôr po predstavení značky a vzniku kaviarne pozvala aj návrhárku dizajnov a ešte tretiu dámu, Ivetu Malachovskú, ako jednu z krstných mám. Symbolicky kaviareň spoločne so spomínanými pánmi pokrstili prvú kaviareň zrnkami kávy hodenými do vzduchu. Nasledovala ochutnávka jedál, ale najmä kávy, ktoré predsa len vonia a chutí celkom inak, ako bežné kávy. Kaviareň pripravená vyhovieť požiadavkám prvých klientov sa nezastavila. Niekoľko rozhovorov si spravila aj pozvaná Fashion TV a sem tam sa mihla aj iná známa tvár z nie len televíznej obrazovky.

Nie je káva ako káva
Už prvý deň bol o čierny nápoj veľký záujem. Ochutnať pritom bolo možné aj špeciálnu kávu pre mamičky, ktorá neobahuje tak kofeín, ako bežné kávy, ba dokonca aj ďalšiu z noviniek Ebenica, kávu vhodnú pre ľudí s problematickým krvným tlakom.

Kávu Ebenica sme si už u nás predstavili ako kávu, ktorá sa dostala do top desiatky európskych káv rovno troma svojimi kávami v prestížnom hodnotení svetových káv. Je najlepšou kávou za minulý rok, záleží jej na prestíži a značke a priebežne sa jej darí prerážať na slovenskom trhu zaujímavými partnerstvami, ale aj kvalitou. Okrem toho, že sa jej bližšie venovala už aj nejedna naša televízia, denníky a aj iné médiá, darí sa jej priebežne prinášať aj novinky. Viacero fotografií zo slávnostného otvorenia kaviarne nájdete na našom Facebooku.