Výstava Danubius Gastro 2012 opäť v Inchebe s ITF Slovakiatour

1
3020

Gastronomická výstava sa opäť koná spoločne s výstavou cestovného ruchu ITF Slovakiatour v priestoroch Incheby. ďalší ročník gastronomickej súťaže prilákal niekoľko škôl z okolia na exkurziu, mnohých návštevníkov z poschodia pri návšteve cestovateľských stánkov, ktorí dostali chuť na niečo zaujímavé. Aj tentoraz bolo čo na Danubius Gastro nájsť a objavovať.

Gastronomické stroje a zariadenia
zariadenie kuchyne od a po zet. Pokiaľ ktokoľvek zakladá reštauráciu a rád by získal tipy na rôzne možnosti zariadenia, vylepšovákov, alebo aj tip na podnikanie, niekoľko ich môže nájsť aj práve tu. Niekoľko vylepšovákov, automatické stroje, pece, spotrebiče, ale aj klasické nástroje ako varešky a panvice, azda všetko kuchynské si tu nájde svoje meisto pre prezentáciu. Na niekoľkých miestach možno naraziť na kuchárov, alebo každoročné súťaže pre kuchárov. Prístroje na výrobu kávy od výmyslu sveta, ale aj ponuka gastronomického nábytku a zariadenia reštaurácií.

Jedlá a nápoje… a ochutnávky
To, čo je zaujímavé pre polovicu návštevníkov a pre tých druhých, vodičov, už je to len smutný pohľad, to je ochutnávka rôznych vín, nápojov. Výborná bola ochutnávka tatranského čaju v rôznych baleniach s výbornou chuťou. Zaujali rôzne vína, slovenskej výroby aj zo zahraničia. Práve však slovenské ohromujú krásou stánkov, ich spracovaním a dekoráciami. Ochutnávky syrov, nátierok a ďalších špecialít sú zas ďalšou príjemnou stránkou návštevy. Prezentuje sa tu niekoľko stánkov s tradičnými syrmi a jedlami typickými pre Slovensko.

Posilňovacie zariadenia a fitness
V zadných častiach Danubia sme narazili na výstavné prezentácie rôznych spoločností, ktoré sa venujú posiľnovacím zariadeniam a fitness. Aj tých bolo veru od výmyslu sveta. Prezentovali ich spoločnosti priamo vyrábajúce, alebo zastrešujúce značky. Zdraviu sa venovalo aj niekoľko ďalších menších stánkov, ale stánok tu mali aj tlačiarne a spoločnosti vyrábajúce menu lístky.

ITF Slovakiatour ako súčasťou veľkej výstavy je viac priblížená v tomto článku. Viac fotografií nájdete na našej Facebook skupine http://facebook.com/Zaujimavosti

Comments are closed.