Súťaž o detské PC hry Autá 2 a Len počkaj zajac: Poznáte ruské rozprávky?

4
2184

Pre tých, čo radi súťažia, sme si dnes pripravili novú súťaž. Vyhrať bude možné jednu z dvoch počítačových hier, ktoré potešia najmä mladších hráčov hier a milovníkov zábavy na počítači. Obe sú pritom vytvorené na motívy známych animovaných predlôh, americkej a ruskej. Jedna z nich môže byť vaša, no je potrebné splniť dve úlohy. „Lajknúť“ minimálne tri stránky z piatich podľa vášho výberu a záujmov, ako aj odpovedať na súťažnú otázku.

Hry pre deti, Autá a Len počkaj

No najskôr súťažná otázka:

1. súťažná otázka / úloha
Napíšte nám, aké rozprávky, alebo filmy z ruskej produkcie ešte poznáte okrem Len počkaj zajac. (rodičia a starí rodičia privolaní na pomoc sú tolerovaní)

2. súťažná úloha: Staňte sa fanúšikmi minimálne troch stránok z nasledujúcich:
Zaujímavosti – náš internetový magazín:

Bábätko – radosti a starosti – o deťoch, bábätkách, aj starších deťoch:

Cestovanie – cestovateľské informácie a články:

TOP 5 magazín – zaujímavé čítanie vždy TOP 5 naj:

Gameexpres.sk – obchod s počítačovými hrami:

Podmienky súťaže:
Správne odpovede posielajte na emailovú adresu sutaz @ zaujimavosti.net do konca 10. februára 2014. Do predmetu je nutné uviesť heslo RUSKE ROZPRAVKY (platné aj s diakritikou). Bez tohto hesla sa email správne nepresunie do žrebovateľnej schránky a aj napriek uvedeniu podmienky je vždy 15% správnych odpovedí stratených pre uvádzanie vlastných predmetov (súťaž, posielam odpoveď, súťaž o hry a podobne). Internetová súťaž prezentovaná na tejto strane je organizovaná magazínom Zaujímavosti.net. Hodnota ceny nepresahuje hodnotu, ktorú je nutné zdaňovať a cena nepodlieha platbe zdravotného poistenia, a je určená len ľuďom s adresou v SR. Výhry nie sú vymáhateľné, ani vymeniteľné za hotovosť, či iné. V prípade mena na Facebooku uvedeného v inom tvare, ako je meno v súťažnom emaili poprosíme o uvedenie aj mena na Facebooku –  tento údaj slúži výhradne na overenie splnenia druhej úlohy a odhalenie pravého mena zostáva v emailovej správe. Emailom získané súťažné odpovede sú po súťaži a vyhodnotení zmazané.
Účasťou v súťaži súhlasíte s prijímaním informácií o nových súťažiach, prípadne maximálne 1 email týždenne o dôležitých novinkách na magazíne Zaujimavosti.net. Každý prijatý email so súťažnou odpoveďou sa nachádza len u nás, adresy v žiadnom prípade neposkytujeme tretím stranám, nie sú predmetom predaja.

Vyhodnotenie:
Dňa 13. februára sme vyžrebovali dvoch výhercov, ktorí správne odpovedali na našu otázku a stali sa fanúšikmi našej stránky. Počítačovú hru AUTÁ získava Jana Matúšová a Jen počkej, zajíci získava Ľubica Beránková. Obom výhercom gratulujeme.

Comments are closed.