Mass Effect 3: pomôžte pri preklade počítačovej hry do slovenčiny

0
1302

Chcete byť pri niečom zaujímavom vo svete fanúšikov a vo svete tých, čo dokážu pre ostatných pripraviť niečo žiadané a populárne? Možno tu máme jeden tip. Už o niekoľko dní na trh zavíta očakávané pokračovanie slávnej vesmírnej počítačovej hry Mass Effect. V poradí tretí diel má priniesť mnoho nových miest, a aj určitý vývojársky pokrok. Taktiež však je známy aj fakt, že hra nebude mať slovenskú, alebo českú verziu. Už roky funguje projekt Slovenciny.Com, ktorý sa snaží prinášať do počítačových hier slovenský jazyk a vlastne tak pomáha aj tým hráčom, čo sa angličtine veľmi nevenujú, alebo si len radi zahrajú v slovenskom prostredí.

Mass Effect 3 slovenčina

Momentálne sa na nás priatelia zo Slovenciny.Com obracajú s prosbou, či aj medzi našimi čitateľmi nenájdeme niekoho, čo by sa rád do prekladu zapojil a pomohol. Boli by sme naozaj radi, ak by sa medzi našimi čitateľmi našiel fanúšik počítačovej hry, celkovo hrania hier, alebo skúsený prekladateľ, čo by rád priložil ruku k dielu. Projekt funguje bez sponzorov, len v zápale chuti po slovenskej verzii hry. Projekt ponúka možnosť fanúšikom byť pritom, keď vznikne slovenčina do významnej a už teraz veľmi žiadanej hry.
Záujemcovia sa môžu hlásiť priamo na stránkach – konkrétne na kontaktoch uvedených na spodku článku. Viac v článku na www.slovenciny.com