Steam hra zadarmo: Zahrajte sa na vykrádača banky v Pay Day

0
1395

Zahrajte si ešte túto nedeľu zadarmo zaujímavú akčnú hru Pay Day: The Heist. Steam, služba, ktorá umožňuje kupovať, aktivovať a sťahovať počítačové hry pod váš účet a mať tak k dispozícií všetky hry kdekoľvek, kde sa rozložíte, dnes pripravila pre hráčov akciu. Zadarmo si môžu stiahnuť akčnú hru Pay Day: The Heist a počas celej nedele hrať. Prípadne si ju aj stihnúť kúpiť za 50% zľavu.

Hra na Steame zadarmo: Zahrajte si Pay Day - The Heist

Prepad banky a iné akcie, aký tu ešte nebol

Pay Day je trochu šialená hra, v ktorej snáď nenájdu inšpiráciu niektorí naši spoluobčania, ktorí si tak v posledných rokoch začali zarábať slušné peniaze. Poskytuje hráčom totiž možnosť, ktorá tu ešte nebola, stať sa bankovým lupičom a riešiť vylúpenia bánk poriadnou akciou, akciou na čas, či komplikovaným plánom. Vstupujete do hry hneď v prvej misii v podstate hneď vstupom do banky, ktorú máte na pláne vylúpiť. Partia štyroch lupičov, vyzbrojená ťažkým arzenálom počíta so všetkým. Keď totiž vypukne prestrelka, je otázkou času, kedy sa polícia objaví a a posťahuje niekoľko rôznych oddelení (SWAT, obrnení, bežní, aj zlaňovačov z vrtuľníka). Prečo som ju nazval šialenou? Možno preto, že rostrieľanie hlavy strážnikovi nie je takým problémom ako zastrelenie bežného klienta v banke. Zvláštny je aj fakt, koľko padlých príslušníkov sa nachádza okolo vás a vy máte jedinú starosť, odniesť si poriadny balík prachov preč. Bankami to ale nekončí, je tu ttiž viacero akcií, kde ide o tímovú hru, oslobodenie väzňov z konvoja, či iné ozbrojené akcie…

Hra na Steame zadarmo: Zahrajte si Pay Day - The Heist

Grafika nie je nijak extrémne úchvatná a skôr pripomína budgetové hry, no nemožno uprieť, že má zaujímavú myšlienku, celkom slušnú akciu a neustály zhon. Výber obtiažnosti na najľahšej robí z hry celkom ľahkú. Interakcia je riešená jednoducho cez tlačidlo F a napĺňanie ukazovateľa plnosti. Či už zväzujete náhodných klientov banky, zamestnancov, alebo ovládate karty, či počítač. Aspoň pri niektorých z týchto prvkov to mohli viac vycibriť, nuž ale nenadávajme. Prázdne zásobníky môže doplniť niektorí z kamarátov z partie a ak vás zastrelia, stále tu je niekto z partie, čo má po ruke lekárničku. Hra vie pobaviť. Pokiaľ je to typ, ktorý vás dokáže pobaviť, skúste si ju ešte v nedeľu stiahnuť bezplatne celú a niečo pohrať. Hra umožňuje hrať multiplayer aj single player. Platnosť akcie je až do pondelka do 10 hodiny pacifického času.