GTA V na Xbox One a PS4 v novembri, na PC v januári 2015

0
1825

Úspešná doteraz len konzolová hra GTA V sa už tentoraz naozaj dočká počítačovej verzie. Po úspechu, ktorý mala na konzolách a informáciách, ktoré potvrdzovali vývoj hry aj pre bežných používateľov počítačov, to stále vyzeralo rôzne. Tentoraz však už poznáme dátum vydania. Vzhľadom na nové konzoly, ktoré na trhu sú, sa zároveň dozvedáme dátum vydania verzie aj pre ne.

Dátumy sú odhalené
Samotné Rockstars včera oznámilo definitívne dátumy vydania vverzie pre nové XBOX One a Playstation 4 na 18. novembra 2014. Majitelia počítačov, ktorí čakali a dočkajú sa, si hru zahrajú až od 27. januára 2015. Konverzia kódu pre PC skrátka zaberá o niečo viac námahy vývojárom, o čom sme sa presvedčili už aj v predošlej verzii hry. Vianoce tak stihne jedine ak majiteľ novej nedávno aj na Slovensku do predaja uvedenej XBOX One, alebo majitelia Playstation 4. Škoda, aj ten jeden mesiac a pár dní o niečo skôr by stihol Vianoce a šance na oveľa lepší predaj.

Majitelia nových hier majú možnosť získať o niečo vylepšenú hru, najmä ak ide o next gen konzoly. Plus k tomu sľubuje Rockstars ako vývojár celej hry ešte milión dolárov použiteľných aj v online hre. Viac detailov sa pokúsime priniesť už čoskoro. Mimo to Rockstar uviedlo aj nové video, ktoré vyznieva celkom slušne šialene.

Hru je možné predobjednať aj na Gameexpres.sk. Fansite hry v slovenčine nájdete na stránkach www.GTAV.sk (stránky sú v prípade záujmu na predaj)