Do tretieho Disney Infinity pribudne herný svet STAR WARS

0
4380

Disney Interactive pripravuje bohaté rozšírenie úspešnej konzolovej hry Disney Infinity, ktorý už priniesol možnosť bohatej hry za rôzne postavy viacerých animovaných filmov aj hraných ako boli Piráti z Karibiku. Naposledy priniesli obrovské prekvapenie v podobe MARVEL Superhrdinov, Avengerov a Spidermana s Venomom, prípadne ďalšie menej známe postavičky zo sveta komixov. To, čo však prinesie tento rok na jeseň možno prekoná aj všetky Disney postavičky dohromady. Nekonečný a mimoriadne populárny svet Hviezdnych vojen sa dostáva aj do Disney Infinity. Zahrať si tak budete môcť vlastné Hviezdne vojny a ešte k tomu mať vo svojej zbierke skutočné figúrky hrdinov z Hviezdnych vojen, ako ostatne priniesli vo figúrkovej podobe doteraz viacero postavičiek v celkom slušnej kvalite.

Star Wars v Disney Infinity 3

Star wars Disney Infinty 3

Disney Infinity 3.0 na jeseň
Tretí Disney Infinity príde na trh na jeseň. Súčasťou štartovacieho balíčka bude klasicky podložka, dve figúrky, hra podľa konzoly a ešte kľúč na odomknutie obsahu v prípade, že si budete chcieť zahrať na počítači. Herný svet, ktorý sa bude volať Star Wars Rise Against the Empire prinesie figúrky Luka Skywalkera, princezny Lei Organy. Ďalšie figúrky ako Han Solo, Darth Vader alebo Chewbaca budú predávané samostatne. Krátko na to vyjdú ešte dva playsety, čiže herné svety s tematikou STAR WARS. Pôjde o Twilight of the Republic a The Force Awakens. Toy Box bude sammozrejme prístupný všetkým postavičkám zo všetkých verzií, čiže vrátane MARVEL Superheroes a tiež vrátane Disney postavičiek.

Hra vychádza pre platformy PS3, PS4, XBOX360, WiiU, XBOX ONE, aj v menších verziách pre mobily. Dodávateľom hry do SR je spoločnosť COMGAD.cz