Disney Infinity prichádza ako bezplatná hra zadarmo aj pre PC

0
4524

Vo svete Disney Infinity, nesmierne bohatej hry z dielne Disney, ktorá v sebe zahŕňa obrovské množstvo postavičiek a predmetov z množstva rozprávok a filmov od Disney, sa deje malá revolúcia. Hru si totiž môžete zahrať aj bezplatne na svojom počítači. K dispozícií vám bude pritom Rodinka Úžasných.

Disney Infinity a Rapunzel

Ako stiahnuť hru
Svoju hru si dokážete stiahnuť cez stránky https://infinity.disney.com/en-gb/pc-game, kde je nutné vytvoriť účet. Ten vytvoríte rýchlo a môžete sťahovať PC verziu hry. Z počiatku stiahne len inštalátor veľkosti 35 MB a následne pomocou neho už stiahne zvyšné súbory hry. Hra je pritom bezplatná, no pokiaľ chcete hrať aj za viac postavičiek, ako len za pána Úžasného, potom potrebujete dokúpiť ďalší obsah.

Obchod s ďalšími figúrkami
V prípade PC verzie síce nejde o klasické figúrky, ktoré si môžete poťažkať a využívať ich pri hraní na svojej konzole, no i tak ide o tie isté figúrky a tak si môžete s nimi zahrať rovnaké dobrodružstvá ako na konzole. Obchod na odkaze: https://infinity.disney.com/en-gb/pc-shop dokonca obsahuje aj výhodné balíčky figúrok. Niektoré je možné kúpiť aj jednotlivo. Nefyzické len počítačové figúrky stoja oveľa menej a prichádzajú spolu s dodatočnými vylepšeniami hry, ktoré sú v prípade konzolových hier cenné a vyhľadávané v podobe žetónov.

Postavičky PC verzia

Konfigurácia počítača
Minimálna konfigurácia počítača potrebná pre spustenie hry potrebuje Windows Vista / Windows 7 alebo Windows 8. Procesor 2.2 GHz dvojjadro a minimálne 2 GB ram. Grafická karta aspoň Nvidia GeForce 8600 GT 512/ ATI Radeon HD 4650 1 GB a zvukovú kartu kompatibilnú s DirectX 9.0c

Už v septembri aj nové postavičky od Marvel
Disney Infinity Marvel Superheroes

Už v septembri sa na trhu začne objavovať zaujímavá novinka. Konzolová a teraz už aj počítačová hra sa dočká jedného zásadného vylepšenia a to verzie 2.0, ktorá so sebou prinesie oveľa viac postavičiek, najmä obohatených o svet superhrdinov Marvel. Tešiť sa tak môžete na postavy Thor, Kapitán Amerika, Iron Man, Spiderman, Venom, ale aj mnoho ďalších. Medzi tie, ktoré boli ohlásené naposledy, patria postavičky z filmu Strážcovia galaxie.

Slovenské fanúšikovské stránky o hre Disney Infinity
Slovenské fanúšikovské stránky, ktoré sa maximálne podrobne tejto hre venujú a orientujú sa práve na výuku menej skúseným hráčom a rady v jednotlivých herných svetoch, nájdete na adrese www.DisneyInfinity.net. Hoci slovenské, patria medzi najväčšie fanstránky o tejto hre vôbec na svete.